Jalkahoitaja

Varaa aikasi Niinalle!

Jalkahoito­palvelumme – Hinnasto

Jalkahoidot

JALKAHOITO 60min – 62€

Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kynsien hoidon (lyhennys, ohennus, sisäänkasvaneet kynnet), kovettumien ja känsien poiston, kevyen hieronnan. Halutessa kynsien lakkaus.

HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 75min – 75€

Hemmotteleva jalkahoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien lyhennyksen, naamion sekä pitkän hieronnan. Halutessa kynsien lakkaus. 

METSÄNPEITTO-JALKAHOITO 75min – 75€

Jalkahoito, joka soveltuu erityisesti rentoutusta kaipaavalle. Hoidossa metsäiset tuoksut ja äänimaailma johdattavat rentoutumaan. Hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien lyhennyksen ja siistimisen, kovettumien hoidon ja pitkän hieronnan. Huomiothan, että osa hoidossa käytettävistä tuotteista sisältää useita eteerisiä öljyjä (mm. mänty, kataja, rosmariini, piparminttu), joten hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä syöpähoitojen aikana.

YHDEN OIREEN HOITO max. 30min – 35€

Tämä palvelu mahdollistaa ajan varaamisen akuuttiin yksittäiseen oireeseen jaloissa, kuten esim. sissänkasvaneen kynnen hoitoon tai kivuliaan känsän tai kovettuman poistoon. Sopiva myös lapsille.

KOAGULOINTI alkaen. 30€

Koaguloinnilla on mahdollista poistaa jaloista syyliä. Koagulointi laitteella johdetaan lämpöä syylän pintaan. Lämpö aiheuttaa proteiinin jähmettymistä, jolloin syylän veri hyytyy ja sakeutuu. Syyläkudos tuhoutuu ja syylä alkaa kuivua. Syylä häviää n. 2kk kuluessa, tarvittaessa toimenpide voidaan uusia 2kk päästä edellisestä kerrasta. Mikäli olet käyttänyt syylään apteekkituotteita, täytyy niiden käytöstä olla kahden viikon tauko ennen koagulointia. Koagulointi ei vaurioita ihoa eikä toimenpide yleensä tunnu miltään. Hinta määräytyy syylän koon tai määrien mukaan. Voidaan tehdä myös jalkahoidon yhteydessä. Ei sovellu mikäli sinulla on sydämentahdistin tai verenohennuslääke.

MINIJALKAHOITO 30min – 35€

Jalkahoito lapsille. Sisältää kylvetyksen, kynsien lyhennyksen ja viilauksen sekä jalkojen hieronnan. Halutessa kynsien lakkaus.

Niina Prepula

Löydät meidät täältä

Loukontie 2
66440 Tervajoki

Ota yhteyttä

Krista 050 545 7379
Emma 045 603 0668
Marianne 040 745 3536
Pirita 050 533 9173
Niina 045 692 8750

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan maanantaista lauantaihin